Tuz Lambası Ne İçin Kullanılır

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası dâhilindeki ampul sebebiyle ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Aldığınız tuz lambasının boyutundan eminseniz; fakat namuslu şekilde kullanmanıza rağmen hiçbir faydasını görmediyseniz bu hâlet ürünün düzmece bulunduğunun bir emekareti olur.

Tuz lambası içerisinde mevcut ampul yardımıyla tuzun rutubet emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların sağlıklı gönen dengesine ulaşmasını sağlamaktadır.

Ortamdaki Nem Dengesini Esenlar: Tuz suyu hapsedici özelliğe sahiptir. Bu sebeple tuz lambaları da havanın fazla nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları, ortamdaki bir küme nemi hapseder ve havanın rutubet tahminını dengede tutar.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kayaç tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kaya tuzu ortamdaki havayı temizler ve birokkalı afiyet sorununa yeğin gelir.

Tuz lambasını muayyen Aralıklarda(2-3 zaman) nemli bir bez yardımıyla silmenizi tavsiye ederiz. Hassaten maksimum yarar elde edebilmek bağırsakin lambaları kullanacağınız meydanın kapı ve pencerelerini oldukça kapalı tutmalısınız.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki ziyade nemi kendine çekerek düzlemın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen gibi sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem vecalarına düzgün gelebiliyor, bu tür vecaların azalmasına yardımcı oluyor.

Tam Gürlük: Lambanın kullanıldığı sahaın kapı ve penceresinin kapalı olması, 24 saat tam kullanılmasını tabir edilmektedir.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan bütün yorumların legal sorumluluğu yorumu yaratıcı okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesuliyetli tutulamaz.

Ortamdaki Gönen Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın bir küme nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki bir küme nemi çekerler ve havanın gönen tuz lambası büyüklükını muvazeneli bir hale getirirler.

Aynı zamanda tuz lamba ancak yetişkinler bâtınin değil, her yaş grubuna mensup insanların yararlanmaına uygundur.

Tuz lambaları yürekin ısıya dayanıklı ve uzun kesiksiz çkızılışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini bile unutmayın.

Aralarındaki yalnızca ayrım Himalaya tuz lambasının pembemsi ve ateş kırmızı renginde olmasıdır. Çankırı kaya tuzu lambası ise, tuzun doğal rengi olan beyazdır.

Yarım Feyiz: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı düzın kapı ve penceresinin kategorik olması, 12 saat kullanımı dışa vurum etmektedir.

Report this wiki page