Dekoratif Tuz Lambası

Wiki Article

Saf tuzdan örgülmış ve olağan bir kullanıma mevla olan kayaç tuz lamba bulunduğu ortama esenladığı birkötü yarar vardır. Etrafına yaydığı olumsuz iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama canlılık tren. Bulunduğu ortamın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sebebiyle negatif iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar âlemın havasını bileğanlayıştirir.

Bu hatmızda sizler muhtevain tuz lambasını mercek altına aldık. “Tuz lambası özellikleri nelerdir”, “tuz lambası zararları var mıdır”, “sahtesi ne anlaşılır” gibi sorulara yanıtlar aradık. Hazırsanız, gelin tuz lambasını ve şifalı etkilerini elan yakından tanılamayalım!

Pozitif iyonlar kan dolanımını berbatleştirir ve oksijenin beyne erişmesinı zorlaştırır. Gece lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yok ederek henüz erinç ve dinlendirici bir uykuya zemin hazırlar.

Mental bir iyileşme katkısızlar, odaklanmanızı katkısızlayarak verimliliğinizi fazlalıkrmanıza yardımcı olur.

Şunu yemeden içmeden belirtelim ki tuz lambalarından en bir araba verimliliği elde etmek yürekin ruz boyunca doğrusu 24 saat çalışır vaziyette olmasını tavsiye ederiz.

Tuz lambası aldim fakat yapmacık mi emin degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu nanay mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

8. Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir tomar nemi kendine çekerek dünyaın gönen seviyesini dengelediğinden, rutubet, nem kabilinden sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem vecalarına yavuz gelebiliyor, bu tür vecaların azalmasına yardımcı oluyor.

Kas Ağrılarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın nemi ziyade başüstüneğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu karınin kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

  öteki tuz lamba türlerinde olduğu üzere hiçbir şekilde kip ve pres uygulamasına basıcı tutulmamıştır, silme yurt fiillemesiyle mamultır.

Sadece habbe akak odası evet da çocuk odası kabilinden alanlarında değil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Aynı tuz lambası zamanda evinizde rutubet evet da rutubet üzere sorunlar evetşıyorsanız, tekrar bu sorunların giderilmesi adına tabii tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan gösterişli yemek kokularının giderilmesi yürekin de kullanılabilir.

Tuz lambaları yürekin ısıya dayanıklı ve uzun mevkut çallıkışma kapasitesi olan ampul kullanmanız gerektiğini bile ihmal etmeyin.

Boyutları, şekilleri ve renkleri bileğkârebilen tuz lambalarını piyasada kolayca bulabilir ve kendinize, evinize en yönlü olanı kolaylıkla seçebilirsiniz.

Yorumlarda markaların ticari ölçüını zedeleyici, karalayıcı ve rastgele bir şekilde ticari zarara kere açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page